STRAKOSHA: Laziale tot 2025 ?

Il Corriere di Roma: "Strakosha nella Top 10 dei portieri"

In deze voetballoze weken weergalmen de transfergeruchten al voor deze zomer.  Lazio doelman Strakosha is meermaals gelinkt met een verhuis naar Tottenham, maar momenteel ligt de bal in het Lazio kamp.

Lazio wilt de Albanese doelman langer binden tot 2025, met een verbeterd contract en tevens de certitude van 1e doelman te zijn bij Lazio.  Iets dat bij Tottenham niet mogelijk is, gezien de Fransman Hugo Lloris daar nog steeds de eerste keuze is.

Lazio's Thomas Strakosha amongst the best young players in Europe ...

Thomas Strakosha heeft dit seizoen bewezen één van de beste doelmannen te zijn in de Serie A.  Met Lazio won hij al eenmaal de Coppa Italia en tweemaal de Supercoppa.  Zijn droom is dan nog om met dit Lazio te strijden tot de laatste wedstrijd, met als inzet de Scudetto.

Ook in zijn thuisland Albanië verdrong hij ex-Lazio doelman Berisha van de titularisplaats.  Zijn teller staat momenteel op 12 caps voor ‘Shqipëria’.

Calcio, papera Strakosha: Albania sconfitta in Turchia - Non è la ...

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s