MERCATO: Lazio wilt contract Luis Alberto openbreken

LAZIALE TOT 2025 ?

Afbeelding

Lazio is begonnen met de onderhandelingen om spelmaker Luis Alberto langer te binden bij Rome’s oudste club.  De 27 jarige Spaanse spelmaker is week na week, wedstrijd na wedstrijd, het bindmiddel van Lazio’s succes, met zijn vista, assists en doelpunten.

Afbeeldingsresultaat voor luis alberto lazio

Zijn huidig contract loopt nog tot de zomer 2022, maar Lazio wilt geen kapers op de kust en de Spanjaard een ‘vet’ contract geven om hem tot 2025 bij Lazio te houden.  Men spreekt van 3.000.000 € per seizoen, zonder bonussen, dus kan dit nog oplopen naarmate hij Lazio naar de top in de Serie A stuwt, alsook in de Champions League.

Luis Alberto verliet in 2016 Liverpool voor Lazio en moest zich langzaam aanpassen aan de speelstijl in de Serie A en het tactisch plan van coach Inzaghi.  Nu 3 seizoenen later strooit hij de passen blind uit naar zijn spitsen Immobile, Correa of Caicedo.  Lazio’s nummer 10 is één van de uitblinkers, in het huidige Lazio dat op kop staat in de Serie A, en leidt tevens het klassement der assists met 12 stuks.

Afbeeldingsresultaat voor luis alberto lazio 2016

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s