CORONA: Alle Serie A duels zonder publiek

Italiaanse regering: ‘Alle Serie A duels zonder publiek’

De Italiaanse regering wil dat alle voetbalduels uit de Italiaanse Serie A voor lege tribunes worden gespeeld.  “Het ziet ernaar uit dat we die maatregel moeten nemen”, zei sportminister Vincenzo Spadafora.  Het spelen van wedstrijden achter gesloten deuren moet voorkomen dat het nieuwe Coronavirus zich verder verspreidt in Italië.

Afbeeldingsresultaat voor corona serie a

Eind vorige maand verbood de Italiaanse regering al sportwedstrijden in de noordelijke regio’s, waar de meeste besmettingen zijn geconstateerd. Al tien duels uit de Serie A, de hoogste Italiaanse voetbalklasse, werden uitgesteld. Omdat het aantal mensen met Covid-19 nog steeds groeit moeten nieuwe maatregelen worden genomen.

 

ATALANTA v LAZIO 1 WEEK LATER

Voor Lazio impliceert dit dat het normaal zaterdag op bezoek ging bij Atalanta Bergamo, maar dit niet zal doorgaan.

Het duel in het Gewiss Stadium staat nu gepland op zondag 15 maart, met de aftrap om 15 uur.  En na het weekend van 14/15 maart schuiven alle speeldagen één week op, onder voorbehoud van nog latere wijzigingen door het Corona virus.

Afbeeldingsresultaat voor atalanta lazio

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s