SERIE A: Preview Lazio v Bologna

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op speeldag 26 ontvangt zaterdag Lazio thuis het Bologna van ex-Lazio speler en nu coach Mihajlovic.  Tegenstander Bologna staat netjes in de middenmoot, op een 10e plaats.  Maar de statistieken van coach Inzaghi zijn vrij pover, in de vorige 3 duels kon hij met zijn Lazio niet winnen, met 3 gelijke spelen in de voorgaande seizoenen.

Afbeeldingsresultaat voor lazio bologna

Maar dit seizoen is het niet de eerste maal dat enkele negatieve reeksen werden gebroken door Mister Inzaghi, zie de uitoverwinning op AC Milan en de thuisoverwinning tegen Juventus.

Bij Lazio is verdediger Acerbi weer niet beschikbaar, net zoals op Genoa.  Zijn vervanger Vavro deed het vorige zondag goed, dus krijgt hij het vertrouwen van de Mister in de defensie, naast Radu en Luiz Felipe of Patric, met Strakosha tussen de palen.

Afbeeldingsresultaat voor Vavro lazio

Op het middenveld zoals altijd Leiva, bijgestaan door Luis Alberto en de jarige Milinkovic.  Met op de flanken Jony links en Lazzari rechts, de inzetbaarheid van Marusic is nog twijfelachtig voor zaterdag.  In de aanval de topschutter Immobile naast Correa, gezien Caicedo nog hinder heeft van een lichte blessure.

Afbeeldingsresultaat voor Vavro genoa lazio

Bij Bologna ziet coach Mihajlovic Soriano terugkeren in de selectie, verder geen Svanberg, Dijks en Krejci bij de ‘Rossoblu’in Rome.  De middenmoter rekent op gevaar en doelpunten van de Rodrigo Palacio.

Afbeelding

De scheidsrechter komt uit Palermo, en heet dhr. Rosario Abisso.  Bij Lazio is er geel alarm voor Lazzari en Immobile, plus invallers Cataldi en Caicedo, dus lopen ze het risico om het volgende uitduel tegen Atalanta te missen.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s