SERIE A: Preview Genoa v Lazio

Afbeelding

Zondag om 12:30 uur zakt Lazio richting Ligurische kust, om Genoa te bekampen in een duel voor de 25e speeldag in de Serie A.  De thuisploeg staat momenteel in de gevarenzone, de 18e plaats, maar is wel een ‘angstgegner’ van Lazio.  Vorig seizoen, in februari 2019, verloor Lazio door een doelpunt in de 90e minuut van Criscito.

En de cijfers zijn Lazio niet gunstig, van de laatste 10 duels tegen Genoa in het Luigi Ferraris, kon Lazio er maar 2 winnen, met verder 3 gelijke spelen en 5 nederlagen.

Afbeeldingsresultaat voor genoa lazio 2-3

Coach Inzaghi kan niet rekenen op Lulic (blessure) en Luiz Felipe die geschorst is.  Tegen Inter liep de jonge Braziliaan tegen zijn 5e gele kaart van het seizoen, dus geschorst tegen Genoa.  Zijn vervanger op de linkerflank zal de Spanjaard Patric worden, of eventueel nog Bastos.

Afbeelding

Verder de ‘Usual Suspects’ met Strakosha, Acerbi en Radu, op het middenveld Leiva, Milinkovic en Luis Alberto, met op de flanken Lazzari rechts en Jony links.

De 2e knoop die Mister Inzaghi moet doorhakken is wie naast Immobile zal starten, of Caicedo of Correa.  De topschutter vierde zijn 30e verjaardag deze week, en wilt zijn vorm en die van Lazio doortrekken met zijn doelpunten en assists.

Afbeelding

Bij tegenstander Genoa geen Sturaro (geschorst) en een rits geblesseerden met Lerager, Ghiglione, Romero en Radovanovic.  Op het veld zien we 1 oude bekende, Valon Behrami, met op de bank verder ex-spits Goran Pandev.

Afbeeldingsresultaat voor behrami genoa

De scheidsrechter is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap in de Luigi Ferraris op het middaguur, welgeteld om 12:30 uur.

Bij Lazio moeten Acerbi, Immobile, Lazzari, en verder Cataldi en Caicedo opletten voor een gele kaart.  Allen staan met 4 op hun rekening, en riskeren een eventuele schorsing in de volgende wedstrijd, thuis tegen Bologna.

Afbeelding

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s