GENOA: Stormloop voor tickets in Stadio Luigi Ferraris

Zondag trekt Lazio richting Ligurische kust, om Genoa te bekampen.  Na de winst tegen Inter, heeft Lazio sinds september 2019 niet meer verloren.  Een reeks van vijftien zeges, vier gelijke spelen hebben de Laziali doen dromen wat begin dit seizoen onmogelijk leek… meedingen voor de landstitel, de Scudetto.

En zo willen de Laziali hun team naar die droom stuwen door iedere wedstrijd bij te wonen.  De 2.000 beschikbare tickets voor Genoa vlogen de deur uit binnen een paar uur.  De thuisploeg was bereid om de naast het bezoekersvak, een deel van de Gradinata Sud vrij te geven.  Hierin zijn er nog eens 3.000 tickets bijgekomen.  Alsook in de Tribuna Centrale is een deel vrij gegeven aan de Lazio fans.  Hierdoor zal de kaap van 5.000 bezoekende Lazio fans zeker overschreden worden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s