SERIE A: Preview Parma v Lazio

Zondag om 18 uur treffen Parma en Lazio elkaar, duel voor de 23e speeldag.  Met de nederlaag van Juventus in Verona op zaterdag, en de Milanese Derby op zondagavond, kan de Top 3 plots samenkomen op amper 1 punt van elkaar.  Maar dan moet Lazio eerst de klip Parma omzeilen, en de 3 punten thuis halen.

Coach Inzaghi ziet 2 sterkhouders aan de kant door schorsing, dus geen Radu in de defensie en Milinkovic op het middenveld. Beiden kregen geel in de wedstrijd tegen Hellas Verona, en staan één wedstrijd schorsing uit.  Meer slecht nieuws was er voor Lulic en Bastos, die nog blessures hebben en Parma niet halen.

Afbeelding

Cataldi keert dan wel terug uit blessure, enkel de inzetbaarheid van Correa blijft een vraagteken.  De ‘Mister’ wilt hem niet te vroeg inzetten, en zal hem nog een wedstrijd sparen, om hem tegen Inter topfit te krijgen.  Dus zal de aanval bestaan uit Caicedo en Immobile.

Afbeeldingsresultaat voor caicedo immobile

Als vervanger van Lulic start de Spanjaard Jony op de linkerflank.  Achteraan keren Luiz Felipe en Patric in de defensie, om Acerbi bij te staan.  Op het middenveld komt Parolo op de plaats van de geschorste Milinkovic.  En verder lijkt op rechts Marusic voorkeur te krijgen op Lazzari, die laatste kreeg amper rust de laatste maanden, en Inzaghi wilt hem sparen voor tegen Inter volgende week.

Afbeelding

Bij Parma kan coach D’Aversa niet rekenen op Inglese, Sepe, Adorante en Gervinho.

Scheidsrechter in het ‘Stadio Tardini’ is dhr. Marco Di Bello.  Hij fluit de aftrap om 18:00 uur zondag in de vooravond.

Volgende Lazio spelers staan op 4 gele kaarten, dus riskeren ze een schorsing mits geel tegen Parma.

En het zijn niet de minste : Acerbi, Immobile, Luis Alberto en verder Luiz Felipe en Cataldi.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Men verwacht een kleine volksverhuis van Laziali richting Parma, die een kleine 460 km. zullen afleggen om hun team te volgen.  De 3.000 beschikbare tickets vlogen snel de deur uit, en Parma heeft beslist om nog 1.200 extra tickets te verkopen voor de bezoekende Lazio fans.

 

Advertentie

Een gedachte over “SERIE A: Preview Parma v Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s