SERIE A: Preview Lazio v Hellas Verona

Vanavond speelt Lazio haar inhaalwedstrijd van de 17e speeldag, door thuis Hellas Verona te ontvangen.  Eind december ging deze wedstrijd niet door, gezien Lazio de Supercoppa moest voorbereiden tegen Juventus, en met succes na de 1-3 overwinning in Riyad.

Mits winst tegen Hellas dat 11e staat in de Serie A, kan Lazio over Inter springen naar de 2e plaats, en zo op 2 punten van koploper Juventus staan.  En om de ploeg naar die 2e plaats te stuwen, heeft Lazio ticketing de prijzen verlaagd tot 14 € in de Curva en zelfs 14 € en 25 € in de Tevere.  Men verwacht een kleine 45.000 toeschouwers, wat een succes is voor een midweek wedstrijd.

Lazio-Verona, venduti 10 mila biglietti: all'Olimpico previsti quasi 40 mila spettatori

Coach Inzaghi kan nog steeds niet rekenen op Correa en Cataldi, dus mag in de aanval Caicedo terug starten naast topschutter Immobile.

SS Lazio v SPAL - Serie A

Voor het overige de vertrouwde namen, Lulic en Lazzari op de flanken, met Leiva, Milinkovic en Luis Alberto op het middenveld.  Tussen de palen Strakosha, met voor hem Acerbi, Radu en nog een 3e verdediger.  De ‘Mister’ moet deze knoop nog doorhakken tussen Bastos en Patric, met Luiz Felipe die nog niet fit is.

Hij maakt zich meer zorgen om de gele kaartenlast, zowel Immobile, Milinkovic, Acerbi, als Radu zijn nog 1 gele kaart verwijderd van een schorsing.  En dit met de uitwedstrijd tegen Parma in zicht, gevolgd door de topper thuis tegen Inter.

Afbeeldingsresultaat voor Immobile, Milinkovic, Acerbi, als Radu"

Bij tegenstander Hellas Verona rekent men op volgende elftal : Silvestri, Rrahmani, Gunter, Kumbulla; Faraoni, Veloso, Pessina, Lazovic; Zaccagni, Borini; Verre.

De scheidsrechter is dhr. Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap af in het Olimpico om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s