SERIE A: Preview Lazio v S.P.A.L.

Zondag treedt Lazio in het Stadio Olimpico op, met de thuiswedstrijd tegen S.P.A.L. Ferrara.  Het eerste van een belangrijk drie-luik, dit het seizoen van Lazio zal bepalen.  Na S.P.A.L. volgt er een inhaalwedstrijd thuis tegen Hellas Verona aanstaande woensdag, gevolg door een bezoek aan Parma volgend weekeinde.

Na deze drie-luik is er dan de topper als Inter afzakt richting het Olimpico.

Goed nieuws kwam uit Formello, waar spelmaker Luis Alberto fit is bevonden en beschikbaar is.  Net als kapitein Lulic die met de groep heeft meegetraind en klaar is voor S.P.A.L.  Bij Lazio zijn er 2 afwezigen, eerst verdediger Patric die thuis ligt met de griep, en ook spits Correa die nog niet 100% genezen is van zijn blessure.

Coach Inzaghi zou Luiz Felipe sparen in de defensie, en zo Bastos een basisplaats geven.  In de aanval bij afwezigheid van Correa zal Caicedo naast Immobile starten.  Voor het overige de vertrouwde namen bij Lazio.

Bij tegenstander S.P.A.L. zien we 2 ex-Laziali terug, in de aanval Floccari en op het middenveld Murgia.  S.P.A.L. zal aantreden zonder Petagna en Dos Santos, de spits Petagna is uitgeleend aan Napoli en de Braziliaan ging richting Fiorentina.

Afbeeldingsresultaat voor murgia floccari

Scheidsrechter is dhr. Antonio Giua uit Pisa, hij fluit de aftrap om 15:00 uur deze zondag.  Acerbi en Radu zitten nog 1 gele kaart verwijderd van een eventuele schorsing.

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s