COPPA: Preview Lazio v Cremonese

Als titelverdediger van de Coppa Italia 2019, begint Lazio aan haar nieuwe campagne met de 1/8e finale tegen U.S. Cremonese, staartploeg in de Serie B.  Dez wedstrijd gaat vandaag door om 18:00 uur in het Stadio Olimpico.

Afbeeldingsresultaat voor coppa italia lazio

Coach Inzaghi weet dat de Coppa belangrijk is, maar met een Lazio dat zich roert in het titeldebat, zal hij zijn ploeg door elkaar schudden om zijn basispionnen rust te geven.

Marusic en Leiva zijn geschorst in de Coppa, plus nog de geblesseerden Correa en Lukaku.  Doch zal hij de centrale as bewaren met 3 basispionnen, achteraan Acerbi, op het middenveld Luis Alberto en vooraan Immobile.

In doel mag de Belgische veteraan Proto starten, met naast Acerbi nog Bastos en Luiz Felipe.  Op het middenveld Parolo met Cataldi, bijgestaan op de flanken door Jony en Patric.  Vooraan mag Caicedo aansluiten naast Immobile.

Bij tegenstander en Serie B club Cremonese vinden wij Simone Palombi.  De 23-jarige spits is nog van Lazio, maar mocht enkel in 2016 zich 1 wedstrijd in het A elftal aantreden.  Hierna werd hij uitgeleend aan Ternana, Salernitana, Lecce en nu Cremonese.

Afbeeldingsresultaat voor Palombi lazio

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s