120 ANNI: Voorbereidingen voor 120e verjaardag S.S. Lazio

Afbeeldingsresultaat voor 120 lazio

Om de 120e verjaardag van S.S Lazio te vieren, heeft de club gekozen om dit te vieren in een historische locatie, nl. Castel Sant’Angelo of de Engelenburcht.  Gelegen aan de oevers van de Tiber, tussen het Vaticaan en Piazza della Libertà, zal dit monument voor het eerst opengesteld worden voor zulk evenement.  De spelers en staf zullen van een gala diner genieten binnenin de Engelenburcht.

Afbeeldingsresultaat voor Castel Sant’Angelo

Tevens zal de Italiaanse Post op 9 januari aanstaande een nieuwe postzegel voorstellen, ter ere van de 120e verjaardag van Rome’s oudste club.

En op klokslag middernacht woensdagavond, zullen de fans zich massaal richting Piazza della Libertà begeven, om met vlaggen, liederen, drank en vuurwerk deze verjaardag te vieren.

Afbeeldingsresultaat voor piazza della liberta Lazio

Op donderdag 9 januari zelf, zal het feest verder doorgaan bij de CONI (het Italiaans Olympisch Comité) waar alle 80 sporttakken en atleten die onder de koepel van Polisportiva Lazio vallen, geëerd zullen worden.  Dit in aanwezigheid door pres. Lotito en technisch directeur Tare, die de voetbaltak Lazio zal vertegenwoordigen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

En zaterdag 11 januari speelt Lazio thuis tegen Napoli, waar eerst de Supercoppa 2019 zal gevierd en voorgesteld worden aan de eigen fans.  En zal Lazio tevens aantreden in een speciale thuisshirt, om de 120e verjaardag nogmaals in de verf te zetten.

Afbeeldingsresultaat voor Supercoppa Italiana vinta a Riyad

Advertentie

Een gedachte over “120 ANNI: Voorbereidingen voor 120e verjaardag S.S. Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s