SERIE A: Lazio wint weer in de slotminuten

BRESCIA v LAZIO 1-2

Afbeelding

In de Serie A blijft Lazio stevig in het zadel op de 3e plaats. De Romeinen wonnen met 1-2 op het veld van Brescia, alweer dankzij een doelpunt in de extra tijd.  Lazio evenaart zo het clubrecord van 9 zeges op rij en volgt op 3 punten van Inter en Juventus.

Coach Inzaghi kon niet rekenen op 2 sleutelspelers, geen Leiva en geen Luis Alberto beiden geschorst.  Hierdoor werden de kaarten op het middenveld geschud, met Parolo als breker, en Correa als flankspeler.  Supersub Caicedo mocht starten naast Immobile in de spits.

Lazio is de ploeg van het moment in de Serie A en ging tegen Brescia op zoek naar zijn 9e driepunter op rij, al leek dat even mis te lopen toen Mario Balotelli de score opende. De Brescia-spits profiteerde na een dik kwartier van geklungel in de Lazio-defensie.

De bezoekers kregen maar moeilijk grip op de jonge Brescia-regisseur Tonali, die zijn klasse toonde op het middenveld. Toch kwam Lazio vlak voor de rust op gelijke hoogte.

Brescia-verdediger Cistana kende niet het gelukkigste moment in zijn profbestaan toen hij in een handvol minuten twee keer geel pakte én een penalty weggaf. Immobile pakte het geschenkje gretig uit: 1-1 vanaf de stip.

Met een mannetje minder verweerde Brescia zich kranig tegen Lazio, dat in de extra tijd toch weer een driepunter uit het vuur sleepte. De onvermijdelijke Immobile vond een gaatje dat net groot genoeg was en prikte de 1-2 binnen, zijn 18e doelpunt in 17 competitiewedstrijden.

Afbeelding

Lazio maakt dit seizoen opvallend vaak het verschil in de toegevoegde tijd. Doelpunten in de extra tijd leverden de Romeinen deze jaargang van de Serie A al 8 punten op. (bron: sporza.be)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s