SERIE A: Preview Brescia v Lazio

Het jaar 2019 sloot Lazio af in stijl met de 5e Supercoppa op haar palmares, na een 1-3 overwinning in Riyad tegen landskampioen Juventus.  Maar een nieuw jaar is begonnen en in 2020 dendert de Serie A gewoon door, met Lazio dat zondag op bezoek gaat bij Brescia (18e), de neo-promovendus na 9 jaar afwezigheid terug in de Italiaanse topklasse.

Afbeeldingsresultaat voor Riyadh lazio

Lazio kan in Brescia niet rekenen op 2 sterkhouders van Inzaghi’s basiself.  Zowel Luis Alberto als Lucas Leiva zitten een schorsingsdag uit, na hun 5e gele kaart van het seizoen.  Ook rijzen er vraagtekens rond de inzetbaarheid van spits Immobile, die de laatste dagen niet op het veld stond met koorts.

Afbeeldingsresultaat voor luis alberto leiva

Ook verdediger Bastos staat aan de kant met koorts, alsook middenvelder Cataldi die met een spierblessure niet 100% is.  Wel fit bevonden is middenvelder Berisha, die mogelijk zal starten naast Parolo en Milinkovic.  Ook is er de mogelijkheid dat Lulic zijn flank verlaat voor een centrale rol, zo komt dan de Spanjaard Jony op de linkerflank met Lazzari op rechts.

Afbeeldingsresultaat voor lulic

Achteraan geen selectieproblemen, met Acerbi, Radu en Luiz Felipe, met Strakosha tussen de palen.  Vooraan staat Correa naast Immobile of Caicedo.

De scheidsrechter zondag is dhr. Gianluca Manganiello uit Pinerolo (Piëmonte), hij fluit de aftrap zondag om 12:30 uur.

Afbeeldingsresultaat voor Gianluca Manganiello

In het Stadio Rigamonti  gingen de 1.500 Lazio tickets al snel de deur uit, en men verwacht nog een paar honderd Laziali in de thuisvakken van Brescia.  Dus een kleine 2.000 Laziali gaan zo’n 550 km noordwaarts om hun team aan te moedigen.

Afbeeldingsresultaat voor Rigamonti brescia

Advertentie

Een gedachte over “SERIE A: Preview Brescia v Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s