SERIE A: Preview Cagliari v Lazio

Afbeeldingsresultaat voor cagliari lazio

Op maandagavond sluiten Cagliari en Lazio speeldag 18 af, de voorlaatste van de heenronde.  Een duel tussen de 2 subtoppers, die voorlopig de verrassingen zijn van het lopende Serie A seizoen.  Vier punten scheiden beide teams, waarin Lazio haar 3e plaats wilt verdedigen, en Juventus en Inter niet uit het oog willen verliezen. En door het gelijkspel van Inter gisteren in Fiorentina, kan Lazio mits winst op 3 punten staan van Inter en Juventus, die zij aan zijn de 1e plaats bezetten.

Afbeelding

Coach Inzaghi heeft geen selectieproblemen.  Donderdag werden er een pak spelers gespaard in Rennes, met een nederlaag en een Europese uitschakeling tot gevolg.  Dus is het nu wel duidelijk dat coach Inzaghi de Serie A als prioriteit ziet, om op het einde van het seizoen in de top 4 te eindigen.  Dus zal hij starten met de basiself die vorige week Juventus versloeg : Strakosha, Luiz Felipe, Acerbi, Radu, Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Immobile en Correa.

Tegenstander Cagliari heeft iedereen in de Serie A met verbazing geslagen, want hun statistieken zijn niet mis.  Ongeslagen sinds speeldag 2 (1-2 thuisnederlaag tegen Inter), met overwinningen op Napoli en Atalanta in hun zegereeks.

Afbeeldingsresultaat voor maran cagliari

Dit dankzij coach Rolando Maran en zijn aanvallende visie, want Cagliari heeft zich de laatste weken opgewerkt als ‘come-back’ ploeg.  Een 2-0 achterstand in Sassuolo werd nog 2-2, en een week eerder thuis tegen Sampdoria werd een 1-3 achterstand omgezet naar een 4-3 overwinning.  Zo kan Cagliari rekenen op de Belg Nainggolan en spits Joao Pedro, goed voor 10 doelpunten.

Afbeeldingsresultaat voor Sardegna Arena

Scheidsrechter in het Sardegna Arena is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Afbeeldingsresultaat voor cagliari lazio arbitro

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s