EUROPA: Preview Rennes v Lazio

Donderdag speelt Lazio haar laatste groepswedstrijd in de Europa League, met een bezoek aan Rennes en het Roazhon Park.  Inzaghi en co. hebben hun lot niet meer in eigen handen, gezien Celtic beslist of Lazio al dan niet Europees zal overwinteren.

Lazio moet winnen op Franse bodem met Rennes dat reeds uitgeschakeld is, en hopen dat Celtic op bezoek bij Cluj haar sportieve plicht doet door de Roemenen te verslaan.  Zo springt Lazio naast Cluj, en met een beter doelpuntensaldo springt het dan naar de 2e plaats, goed voor de volgende ronde.

Coach Inzaghi zal zijn sterkhouders op rust zetten, en rekenen op zijn ruime kern om de 3 punten in Rennes te halen.  Net zoals in de vorige Europese wedstrijd start Proto in doel bij Lazio, met voor hem Bastos, Vavro en de onvermoeibare Acerbi.

Op het middenveld Parolo, Cataldi en Berisha, met op de flanken Lazzari en eventueel Jony.  In de aanval lijkt de jonge Nederlander Adekanye te starten, naast Correa of Immobile.  Caicedo lijkt niet te starten in de basiself, gezien zijn cijfers als invaller beter zijn dan als basisspeler, waar hij dan amper scoort.

De scheidsrechter komt uit Servië, en is dhr. Srdjan Jovanović.  Hij fluit de aftrap om 18:55 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s