SERIE A: Preview Lazio v Juventus

Afbeeldingsresultaat voor lazio juventus betting

Speeldag 15 in de Serie A staat in het teken van de top 4 die elkaar bekampen.  Op vrijdag is er Inter v AS Roma, de koploper tegen de ‘buren’ die volgen op 9 punten.  Gevolgd door de topper zaterdag in het Olimpico, als Lazio thuis kampioen Juventus ontvangt, de 3e tegen de 2e in het klassement met 6 punten verschil.

Lazio zit momenteel op kruissnelheid met een perfecte 18 op 18, in haar laatste 6 wedstrijden, terwijl Juventus thuis niet voorbij Sassuolo geraakte met een gelijkspel.  Coach Inzaghi kent niet al te veel selectieproblemen, er is enkel een vraagteken rond de inzetbaarheid van spelmaker Luis Alberto.  De Spanjaard trainde de hele week niet volop mee, en is onzeker om te starten in de basiself.

Voor het overige de vertrouwde namen bij Lazio, in doel Strakosha met voor hem Acerbi, Radu en Luiz Felipe.  Op het middenveld Lazzari rechts, Lulic links en centraal Leiva en Milinkovic, met vooraan de 2 spitsen Immobile en Correa.

Zo zit topschutter Immobile momenteel aan 17 doelpunten in de Serie A, dat zijn er 3 meer dan Ronaldo + Dybala + Higuain voor Juventus, die samen 14 maal scoorden.

Bij Juventus geen Ramsey, die aan de kant staat met een spierblessure.  En eerder viel al Khedira voor de Zebra’s.  Coach Sarri rekent vooraan op Dybala en Ronaldo voor de nodige dreiging en doelpunten.

Juve, si ferma Ramsey: salterà la Lazio

Voor deze klepper zal het Stadio Olimpico aardig vollopen.  Uit Turijn en de rest van Italië verwacht men een kleine volksverhuizing met Juventini, die met een kleine 10.000 de Curva Sud zullen bezetten.   Naast de 20.000 Lazio abonnees ging de kaarten voor deze wedstrijd vlot de deur uit in Rome.

De vakken Curva Nord, Distinti Nord/Est en Tevere zijn uitverkocht, enkel nog voor de Monte Mario en Distinti Sud-Est zijn er tickets beschikbaar.

Men verwacht een kleine 60.000+ in het Romeinse arena.

De scheidsrechter zaterdagavond is dhr. Michael Fabbri uit Ravenna, hij fluit de aftrap om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s