SERIE A: Preview AC Milan v Lazio

Drie september 1989, op deze dag won Lazio voor het laatst een Serie A duel op San Siro tegen AC Milan.  Dit mede dankzij een own-doelpunt van de toen nog jonge Paolo Maldini die zijn eigen doelman Galli versloeg met een terugspeelbal.

File:03set89c.jpg

Hierna volgden 29 seizoenen met nederlagen en gelijke spelen, maar zonder 1 winstwedstrijd op bezoek bij de Milanezen.  Bij Lazio zijn alle ogen gericht op topschutter Immobile, indien hij vanavond de netten doet trillen in San Siro bereikt hij de kaap van 100 doelpunten in een Lazio shirt.

Coach Inzaghi kent geen selectieproblemen, iedereen is fit en beschikbaar tegen AC Milan.  Vooraan rekent hij op Correa en Immobile, met een middenveld bestaande uit Luis Alberto en Milinkovic.  Leiva als breker, met naast hem op de flanken links Lulic en rechts Lazzari.

Achteraan Strakosha tussen de palen, met voor hem de rots in de Lazio defensie Acerbi. Naast hem Radu of Bastos, aangevuld door Patric of Luis Felipe.  De volledige Lazio selectie bestaat uit onderstaande namen :

Bij AC Milan zien we ex-coach Pioli aan het roer, met zijn 2e wedstrijd als coach van de ‘Rosseneri’.  Tevens op het middenveld Biglia, die niet 100% fit is en twijfelachtig is voor deze avond.  Vooraan zien we o.a. Piatek, Calhanoglu en Castillejo.

Afbeeldingsresultaat voor pioli ac milan

De scheidsrechter is dhr. Gianpaolo Calvarese uit Teramo.  Hij floot eerder dit seizoen de uitwedstrijd van Lazio in en tegen S.P.A.L.

AS Roma v Torino FC - Serie A

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s