BOMBER: Immobile op zucht van de 100 doelpunten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst en buiten

De cijfers spreken voor zich, Ciro Immobile is momenteel topschutter in de Serie A, met 12 doelpunten in 10 wedstrijden.  Dit na zijn 2 doelpunten gisteren tegen Torino, is hij één doelpunt verwijderd van de magische 100 goals in een Lazio shirt.

De 29-jarige Lazio spits is op jacht naar zijn derde topscorerstitel in de Serie A, maar in zijn huidige vorm kan hij het absolute record breken in de competitie.  Dit recrord staat nog steeds op naam van Higuaín, toen bij Napoli (2015/16) en Rossetti, toen bij Torino (1928/29), met elk 36 doelpunten in één seizoen.

In de geschiedenisboeken van S.S. Lazio springt Immobile zo over Lazio legende Chinaglia, op de 4e plaats met 79 doelpunten in de Serie A.  Hij moet nog Rocchi (82 doelpunten) voor zich laten, maar dit is een kwestie van tijd voordat Ciro hem bijhaalt.

Momenteel ongenaakbaar op de eerste plaats is Silvio Piola met 143 doelpunten en Giuseppe Signori met 107 doelpunten in de Serie A.

Afbeeldingsresultaat voor rocchi immobile

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s