SERIE A: Preview Lazio v Atalanta

De internationale break is over, en zo pikt Lazio terug aan met de Serie A, en met de openingswedstrijd van speeldag 8 op zaterdagnamiddag.  Lazio ontvangt thuis Atalanta, dat verrassend 3e staat na een gemiste start in de Serie A.  Dit is tevens de heruitgave van de Bekerfinale, nog geen 5 maanden geleden, waarin Lazio met 0-2 Atalanta kon kloppen, om de 7e Coppa Italia op haar palmares te schrijven.

Coach Inzaghi heeft geen selectieproblemen, al zijn internationals zijn fit teruggekeerd van hun wedstrijden.  Lazio kan wel niet rekenen op Leiva, die geschorst is tegen Atalanta. Zijn vervanger is Parolo op het middenveld, bijgestaan door Luis Alberto en Milinkovic.  In de aanval de spitsbroeders Immobile en Correa, met op de flanken Lulic en Lazzari of Marusic.  In de defensie dan het trio Acerbi, Radu en Luis Felipe met Strakosha tussen de palen.

Afbeeldingsresultaat voor inzaghi coppa italia 2019

Bij Atalanta kan coach Gasperini niet rekenen op zijn spits Zapata, die zal vervangen worden door Muriel.  Verder zien we bij de ‘Bergamaschi’ onder andere Malinovskyi, Papu Gomez en Ilicic in de aanval.

De scheidsrechter zaterdag is dhr. Gianluca Rocchi uit Firenze.  Hij fluit de aftrap in het Stadio Olimpico om 15:00 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s