EUROPA : Lazio buigt achterstand om tot winst

LAZIO v RENNES 2-1

Afbeeldingsresultaat voor lazio rennes 2-1

Lazio won gisteren haar 2e Europees duel, door thuis het Franse Rennes te kloppen in een quasi leeg Olimpico.

De eerste helft baarde een muis, ook mede door de 7 wissels doorgevoerd door Mister Inzaghi.  Zo bestond het middenveld uit Parolo, Cataldi en Berisha, met op de flanken Lulic en Lazzari.

Afbeeldingsresultaat voor lazio rennes 2-1

In de 22e minuut claimde Rennes een strafschop, na ‘hands’ van Acerbi, dus mag Lazio zich gelukkig prijzen dat de Europa League geen VAR kent.  Dus bleef de 0-0 staan tot aan de rust.

Afbeeldingsresultaat voor lazio rennes 2-1

Na de pauze grijpt coach Inzaghi in en brengt Milinkovic en Luis Alberto tussen de lijnen.  En net op dat moment komt Rennes op voorsprong via Morel, na een vrije trap van Grenier.

Maar de 2 invallers brengen Lazio terug in de wedstrijd.  Luis Alberto met de assist op Milinkovic, die de 1-1 binnenlegt.

Afbeeldingsresultaat voor lazio rennes 2-1

En een kwartier voor het einde is het Milinkovic met een afgemeten voorzet op het hoofd van Immobile, die de 2-1 kruislings in hoek kopt.

Afbeeldingsresultaat voor lazio rennes 2-1

Rennes probeerde in het laatste kwartier de gelijkmaker te zoeken, maar hadden geen succes in de afwerking.  En zo mag Lazio haar eerste 3 punten noteren en staat het 2e in de groep na leider Celtic, dat Cluj klopte met 2-0 in Celtic Park.

Afbeeldingsresultaat voor Celtic park

Celtic en Lazio treffen elkaar in de volgende 2 duels, met eerst een bezoek eind oktober naar Glasgow en 2 weken later het treffen in het Olimpico.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s