SERIE A : Poker in het Stadio Olimpico

LAZIO v GENOA 4-0

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Lazio kende zondagnamiddag geen problemen met tegenstander Genoa.  Met 2 doelpunten netjes verdeeld in ieder helft, werden de 3 punten behaald, en kan Lazio zich nu focussen op donderdag Europees thuis tegen het Franse Rennes.

Al in de 6e minuut kwam de openingsgoal, aanval vanop links via Luis Alberto en Immobile.  De Lazio spits legt de bal af naar de inlopende Milinkovic die met een lage krul Genoa doelman Radu verslaat, 1-0.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Genoa schiet wakker en lijkt gelijk te maken met een kopbal van Romero, maar Lazio doelman Strakosha heeft een geweldige redding in petto.  Aan de overkant laten Marusic en Correa de kansjes liggen, en bij Lazio is er doelman Strakosha weer met een redding op een poging van Cassata.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Dan scoort Luis Alberto de 2-0, maar de vreugde duurt niet lang, gezien de VAR een fout heeft gezien op Genoa speler Cassata.

Maar dit is echter uitstel, want in de 40e minuut lanceert Radu een bom schuin in de zestien, om zijn naamgenoot in doel bij Genoa te verslaan.  De 2-0 verdwijnt knap in de verste winkelhaak, en is tevens de ruststand.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Na de pauze krijgt Correa rust, en zijn vervanger Caicedo scoort de 3-0 op het kwartier.  De Ecuadoriaan krijgt de bal van Milinkovic, en hij dribbelt langs doelman Radu om de bal in doel te leggen.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

De wedstrijd leek gespeeld en Genoa zocht de eerredder aan de overkant, maar pogingen van Criscito en Sanabria vonden doelman Strakosha in de weg.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Een kwartier voor het einde legt Immobile de eindstand vast, op aangeven van verdediger Luiz Felipe.   De Lazio spits ging de 4-0 vieren bij zijn coach, om zo de plooien glad te strijken na het akkefietje in de vorige thuiswedstrijd.

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

SS Lazio v Genoa CFC - Serie A

Bij Lazio mocht Adekanye op het einde nog zijn debuut maken, als vervanger van Immobile in de aanval.  Lazio neemt de 3 punten terug naar huis, en kan zo in alle rust voorbereiden op donderdag Europees thuis tegen Rennes.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s