SERIE A : Preview Inter v Lazio

Speeldag 5 is de eerste midweek-speeldag van het Serie A seizoen 2019-2020, waarin Lazio vanavond op bezoek gaat bij koploper Inter, in het Stadio Giuseppe Meazza.

Lazio won zondagavond van Parma en maakte zo de aansluiting bij de subtop in de Serie A.  Tegenstander Inter is koploper in de competitie, met een perfecte score van 12 op 12, en vorig weekend winnaar met 0-2 in de stadsderby tegen AC Milan.

Vorig seizoen wist Lazio Inter te kloppen in Milaan, dankzij een kopbal doelpunt van Milinkovic, genoeg voor de 0-1.  Alsook in de Coppa Italia toen Lazio Inter kon wippen na strafschoppen, in de kwart-finales.

Afbeeldingsresultaat voor inter lazio 0-1

Coach Inzaghi heeft in grote lijnen zijn basiself in gedachten, enkel voor de 3e verdediger Luiz Felipe of Bastos, en de rechterflank Lazzari of Marusic, moet hij de knoop doorhakken.  Voor het overige de vertrouwde namen, met Strakosha in doel en voor hem Acerbi en Radu.  Leiva als breker op het middenveld, met Lulic links en voor hem Milinkovic en Luis Alberto.  De spitsen Correa en Immobile vervolledigen de basiself.

Bij Inter heeft coach Conte geen selectieproblemen, en kan hij rekenen op spits in vorm Lukaku en op ex-Laziali de Vrij en Candreva.

De scheidsrechter is dhr. Fabio Maresca uit Napoli, hij fluit de aftrap om 21:00 uur vanavond.

Afbeeldingsresultaat voor Fabio Maresca

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s