SERIE A : Preview Lazio v Parma

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Zondagavond treffen Lazio en Parma elkaar in de 4e speeldag van de Serie A.  Beide teams verkeren in vormcrisis, en zeker Lazio na 2 vermijdbare nederlagen op Ferrara tegen S.P.A.L. in de Serie A,  en Europees tegen Cluj in Roemenië.

Ook coach Inzaghi staat momenteel ter discussie, zeker na de vorige wedstrijd in Ferrara, door Correa en Milinkovic niet te laten starten.  Beide spelers zitten momenteel met Lazio aan tafel om hun contracten open te breken, en deze te verlengen.

De ‘Mister’ is bewust dat tegen Parma er geen misstap mag en zal gebeuren.  Hij zal teruggrijpen naar zijn succesformule, met Immobile en Correa in de aanval.  Achteraan Acerbi, met Radu en Luis Felipe, met Strakosha tussen de palen.  Op het middenveld Milinkovic en Luis Alberto achter de spitsen, met Lulic links en Marusic of Lazzari rechts.  De rol van breker op het middenveld is nog niet gemaakt, Leiva of Parolo zullen deze laatste positie innemen.

De volledige Lazio selectie bestaat uit : doelmannen Guerrieri, Proto, Strakosha – verdedigers Acerbi, Bastos, Lazzari, Luiz Felipe, Marusic, Patric, Radu, Vavro – middenvelders Berisha, Cataldi, Jony, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Parolo – aanvallers Adekanye, Caicedo, Correa, Immobile.

Tegenstander Parma kon geen enkele wedstrijd winnen in Rome van Lazio.  De laatste uitoverwinning dateert al van in 2009.

De scheidsrechter is dhr. Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap zondagavond om 20:45 uur.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s