SERIE A : Lazio nestelt zich terug in de subtop

LAZIO v PARMA 2-0

SS Lazio v Parma Calcio - Serie A

Op speeldag 4 deed Lazio wat het moest doen, thuis winnen van Parma om met de broodnodige punten aansluiting te vinden met de subtop.  Na de nederlagen tegen S.P.A.L. en Cluj greep coach Inzaghi terug naar zijn vertrouwde elf.  Dus achteraan Luiz Felipe, met op de flanken Lulic link en Marusic rechts.

SS Lazio v Parma Calcio - Serie A

Het half gevulde Stadio Olimpico mocht al vroeg juichen, als Immobile al in de 8e minuut de score kan openen.  Doelman Strakosha met een pre-assist op Luis Alberto, en de Spanjaard steekt de bal perfect diep voor de snedige Immobile die via de paal Parma doelman Sepe kan verslaan, 1-0.

SS Lazio v Parma Calcio - Serie A

SS Lazio v Parma Calcio - Serie A

Ondanks de vroege 1-0 voorsprong kwam het spel van Lazio toch niet op de rails.  Parma kwam ook, en Inglese leek te scoren maar Lazio doelman Strakosha bracht redding in de hoek.  Bij Lazio was er een bedrijvige Correa die nog 2 kansjes afdwong, maar Lazio ging rusten met die krappe vroege 1-0 voorsprong.

SS Lazio v Parma Calcio - Serie A

Begin 2e helft was Lazio heer en meester, eerst Immobile met een knal maar te centraal om doelman Sepe te bedreigen.  Dan een opeenvolging van hoekschoppen, waar bij Luis Alberto er één op de eerste paal schoot, doelman Sepe was verslagen.  Iets voorbij het kwartier werd spits Immobile vervangen door Caicedo, tot grote onvrede van de doelpuntenmaker.

En hij zag vanop de bank een steekbal van Milinkovic op Marusic, die zijn mandekker te snel af was en laag in de hoek de 2-0 scoorde.

Parolo kwam het veld nog op, als invaller voor Leiva.  Hij schilderde een kwartier voor het einde een ver schot nipt over doelman Sepe.

Kort voor het einde een counter via Correa en Caicedo, die Milinkovic voor doel lanceert.  De Serviër schiet te overhaast nipt naast.  De laatste wissel was Lulic voor Jony, maar in de resterende minuten viel er niet te noteren.

Lazio wint thuis van Parma, en mag zich zo opmaken voor de uitwedstrijd in San Siro tegen koploper Inter.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s