EUROPA : Preview Cluj v Lazio

Vanavond om 18:55 uur begint Lazio aan haar Europa League campagne, met een bezoek in Roemenië tegen C.F.R. Cluj.  Volgens de statistieken zou dit de 200e wedstrijd zijn op Europese bodem, voor Rome’s oudste voetbalclub.

Coach Inzaghi is maar met 19 spelers afgzakt naar de stad Cluj-Napoca, en heeft zelfs Immobile, Radu en Luis Alberto achtergelaten in Rome.

Diretta Cluj-Lazio ore 18.55: probabili formazioni e dove vederla in tv

Zo start Caicedo in de spits, bijgestaan door Correa.  Op het middenveld centraal Leiva, met Milinkovic en Berisha die speelminuten krijgt.  Op de rechterflank Lazzari en op links ook de eerste speelminuten voor de Spanjaard Jony Rodriguez.

Achteraan staat Strakosha tussen de palen, met een 3-mans defensie bestaande uit Acerbi, Bastos en Vavro.  De veteranen Lulic en Parolo starten op de bank.

Bij C.F.R. Cluj staat Dan Petrescu aan het roer, ex-speler van Steaua Boekarest en Chelsea.  Hij verliet vorig seizoen zijn Chinees avontuur bij Guizhou, om terug te keren bij Cluj, waar hij de club de Roemeense landstitel van 2018 schonk.

Afbeeldingsresultaat voor Dan Petrescu Dan Petrescu cluj

C.F.R. Cluj stond nipt voor de poorten van de Champions League, maar in de laatste voorronde was Slavia Praag te sterk, door tweemaal met 1-0 te winnen.  Hierdoor mochten de Roemenen toetreden aan de Europa League, als troostprijs.

De scheidsrechter is de Pool Daniel Stefanksi, hij fluit de aftrap om 18:55 uur in het Radulescu stadion.

Afbeeldingsresultaat voor ref Stefanski (Polonia).

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s