EUROPA : Europese campagne begint met valse noot

C.F.R. CLUJ v LAZIO 2-1

In groep E is Lazio met een valse noot begonnen aan haar Europese campagne.  De wedstrijd tegen C.F.R. Cluj leek wel een kopie van de vorige nederlaag tegen S.P.A.L. in de Serie A.

In de eerste helft domineerde Lazio, met de baste kans via een kopbal van Milinkovic.  Maar het wist pas te prikken in minuut 25.  Op voorzet van Jony kon verdediger Bastos de bal met zijn knie voorbij doelman Arlauskis brengen, en Lazio op een 0-1 voorsprong brengen.

Lazzari leek de 0-2 aan zijn voeten te hebben, maar hij vergeet de netten te doen trillen.  En kort voor de pauze krijgt Lazio de deksel op de neus.

Op een hoekschop ziet de Poolse ref Stefanski een trekfout van Leiva op Djokovic, strafschop voor Cluj en Deac brengt de score gelijk in minuut 41.  Nog in de resterende tijd schiet Milinkovic nipt naast en blijft de 1-1 staan.

Na de break verliest Lazio de controle over de wedstrijd, vooraan zijn spitsen Correa en Caicedo onzichtbaar.  Bij Cluj brengt wisselspeler Omrani de Laziali in problemen.  De Franse spits wringt al vroeg 2 kansen de nek om, om de Roemenen op voorsprong te brengen.

Aan de overkant is er een afstandsschot van Jony voor Lazio, die de doelman niet kan bedreigen.  In minuut 75 kan Omrani dan toch scoren, door eerst het doelhout te treffen, en in de rebound met zijn hoofd de 2-1 te scoren.  Lazio doelman Strakosha zag er tevens niet goed uit, door zijn afwezigheid in het luchtduel.

Afbeeldingsresultaat voor CLuj Lazio 2-1

Coach Inzaghi brengt nog Lulic, Cataldi en spits Adekanye erin om de tij te keren, maar zonder succes.  In de andere groepsduel bleven Rennes en Celtic steken bij een 1-1 gelijkspel, met beide doelpunten op strafschop.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s