SERIE A : Preview S.P.A.L v Lazio

De internationale break is voorbij, en zo kan Lazio terug de draad oppikken voor de 3e speeldag in de Serie A.  De Derby der palen is al voorbij en vergeten, en coach Inzaghi is al een week bezig met het uitduel in Ferrara tegen S.P.A.L.

Enkele Laziali lieten zich opmerken bij hun interlands, waaronder een scorende Immobile voor de Azzurri en Milinkovic als assist-man bij Servië.  Ook invaller Berisha speelde zich in de kijker met zijn Kosovo tegen Engeland, goed voor 2 doelpunten.

Maar coach Inzaghi moet enkele knoppen doorhakken in zijn selectie.  Het lijkt dat de Zuid-Amerikanen op rust worden gesteld, na hun reisverplichtingen.

Dus geen Luiz Felipe in de defensie, en in de aanval lijkt Correa op de bank te beginnen.  Zo krijgt de nieuwe aanwinst Vavro zijn debuut in de Serie A in de Lazio defensie, en vooraan zal Caicedo dan Immobile bijstaan in de aanval.

Verder start Strakosha tussen de palen, met Radu en Acerbi voor hem.  Op het middenveld dan Leiva, met Milinkovic en Luis Alberto, met op de flanken Lulic links en Lazzari rechts.

Bij tegenstander S.P.A.L. komen we enkele ex-Laziali tegen zoals doelman Berisha, en jeugdproduct Murgia, die Lazio nog de Supercoppa 2017 schok na zijn invalbeurt en zijn late winning doelpunt.

Afbeeldingsresultaat voor Murgia SPAL

De scheidsrechter is dhr. Calvarese, hij fluit de aftrap op zondag 15:00 uur in het Stadio “Mazza”.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s