PREVIEW : Lazio v A.S. Roma

Zondag om 18:00 uur zal het stadsleven in Rome weer even stil liggen, want de Derby della Capitale staat op het programma.  Nog nooit werd er zo vroeg in de Serie A een Derby gespeeld, want we noteren nu speeldag 2.

Lazio won de opener in Sampdoria met 0-3, en staat zo aan kop in de Serie A.  De buren van Roma verslikten zich thuis tegen Genoa, met een 3-3 gelijkspel.  Dus wie de rol niet wil lossen in de top, zal punten moeten nemen in deze burenstrijd.

Coach Inzaghi kan rekenen op een fitte Lucas Leiva op het middenveld.  Zo keert Parolo dan terug op de bank voor deze Derby.  Achteraan in de defensie zal Luiz Felipe terug starten, naast Acerbi en Radu, met Strakosha tussen de palen.

Op de flanken Lulic links en Lazzari rechts, met als aanvalsduo Immobile en Correa.  Milinkovic en Luis Alberto vervolledigen het middenveld samen met Leiva.

De Lazio selectie bestaat uit onderstaand overzicht :

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

De scheidsrechter is dhr. Marco Guida, uit Torre Annunziata.  Voor hem is dit zijn eerste Derby della Capitale.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s