COPPA: Bekereditie 2019/2020 bekend

Met hun 7e Coppa Italia op zak, mag Lazio nu al uitkijken om deze titel te verdedigen in de nieuwe editie van de TIM Cup.  Lazio is beschermd, zoals de overige 7 topteams, en zal pas in begin 2020 haar bekercampagne beginnen.  Teams als Hellas Verona of Empoli behoren tot de mogelijkheden.

Afbeeldingsresultaat voor Coppa Lazio 2019

In de kwartfinales is Napoli de zwaarste dobber die ze kunnen treffen, om eventueel in de halve finale Inter of Atalanta tegen te komen.  De overige teams als AC Milan, AS Roma, Juventus en Torino kunnen ze pas in een eventuele finale treffen.

Afbeeldingsresultaat voor TIM CUP Lazio 2019

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s