MERCATO: Lazio versterkt zich met Lazzari en rits jonge talenten

Afbeeldingsresultaat voor Manuel Lazzari Lazio

Italiaans international Manuel Lazzari komt de gelederen van Lazio versterken. De vleugelspeler wordt overgenomen van S.P.A.L., voor tien miljoen euro.

Alessandro Murgia werd in de deal betrokken en verhuist zo definitief naar S.P.A.L., na het afgelopen seizoen al op huurbasis gespeeld te hebben in Ferrara.

Afbeeldingsresultaat voor Denis Vavro Lazio

De Slowaakse international Denis Vavro is tevens in Rome neergestreken als nieuwe Lazio speler.  De 23-jarige verdediger had aanbiedingen van Engelse, Belgische en andere clubs uit de Serie A, maar koos voor Lazio.  Hij verlaat FC Kopenhagen, die tien miljoen euro, plus bonussen, op de transfer overhielden.

Afbeeldingsresultaat voor jony lazio

De Spanjaard Jony Rodriguez verlaat Malaga voor een nieuw avontuur bij Lazio.  De 28-jarige vleugelspeler kent uitstekende statistieken als assist-man in de Spaanse Liga, en pas perfect in het spelsysteem van Mister Inzaghi met zijn 5-mans middenveld.

De Nederlander Bobby Adekanye is de derde zomeraanwinst van Lazio.  Adekanye verlaat Liverpool transfervrij en vervolgt zijn carrière in Rome.

De twintigjarige aanvaller en ook jeugdinternational van Oranje speelde in de jeugd van Ajax, Barcelona, PSV en dus ook Liverpool, waar hij sinds 2015 onder contract stond. In zijn vier seizoenen in Engeland speelde Adekanye veel wedstrijden voor de jeugdelftallen van Liverpool, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam hij nooit.

De Belgische Marokkaan Sofian Kiyine verlaat Chievo Verona en trekt naar Lazio.  De 21-jarige centrale middenvelder zal echter uitgeleend worden aan Salernitana in de Serie B, waar hij zich kan klaarstomen voor het grote werk.

Afbeeldingsresultaat voor Ndrecka

Ook de 17-jarige Angelo Ndrecka verlaat Chievo voor Lazio.  De Albanese talent zal bij Lazio beginnen bij de Primavera, en maakte vorig seizoen zijn Serie A debuut bij Chievo, en werd tevens opgeroepen bij de U21 van Albanië.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s