OFFICIAL: Coach Inzaghi verlengt tot 2021

S.S. Lazio heeft een akkoord gevonden met coach Inzaghi, om zijn lopende contract tot de zomer van 2020, te verlengen met één seizoen, dus tot 30/06/2021.

De ‘Mister’ was al gelinkt bij clubs als Juventus en A.C. Milan, maar Inzaghi blijft aan gezien de sportieve garanties van het Lazio bestuur, alsook op vraag van de ‘senatoren’ in het Lazio elftal, zoals Lulic, Radu, Immobile en Leiva.

Simone Inzaghi

Zo begint de ‘Mister’ deze zomer aan zijn 5e seizoen op rij, en heeft hij met Lazio reeds de Supercoppa 2017 en de Coppa Italia 2019 gewonnen.  Hiervoor was hij coach van de Lazio beloften, de ‘Primavera’, en haalde hij hierin ook successen met tweemaal de Coppa Italia in 2014 en 2015, en één Supercoppa in 2014.

Als speler was hij in dienst van het ‘Dream Team’ dat in 1999-2000 de ‘treble’ won, met Scudetto, Coppa Italia en Supercoppa.  Met daarvoor nog een Europese Supercup in 1999.  Later won hij nog de Coppa Italia 2004 en 2009, alsook de Supercoppa 2009 in Peking.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s