SERIE A: Preview Torino v Lazio

Afbeeldingsresultaat voor torino lazio

Zondag is er speeldag 38, ofwel de laatste van de Serie A seizoen 2018-2019.  Lazio dat op bezoek gaat naar het kleinere Stadio Olimpico van Turijn, om Torino te bekampen in een duel tussen de nrs. 7 en 8 in de Serie A.

Coach Inzaghi kiest om nog enkele spelers speelminuten te geven, en zal een onuitgegeven elftal tussen de lijnen brengen. Zo zijn zelfs Leiva en Milinkovic niet geselecteerd.  In doel 2e doelman Proto, met achteraan Acerbi, Radu en Bastos.

Op het middenveld Parolo, Badelj en Cataldi met op de flanken Lulic en Romulo.  In de punt van de aanval Immobile bijgestaan door Bruno Jordao, voor de jonge Portugees zijn eerste basisplaats bij Lazio.

De scheidsrechter is dhr. Rosario Abisso uit Palermo, hij fluit de aftrap af om 15:00 uur.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s