Waar en wanneer Supercoppa 2019 ?

Afbeeldingsresultaat voor Supercoppa

Met de winst in de Coppa Italia, mag Lazio deze zomer strijden voor de Supercoppa tegen landskampioen Juventus.  Waar en wanneer dit zal doorgaan moet nog besproken worden, door beide clubs, Lazio en Juventus.

Afbeeldingsresultaat voor Lazio coppa italia

Zo heeft de Lega Calcio een deal om te spelen in Saoedi-Arabië, waarbij beide clubs zo’n 3.000.000 € krijgen om in Djedda (Al-Jawhara Stadium) te spelen.  Maar deze wedstrijd zal dan gepland worden, ergens eind december 2019 wegens de hitte in de Arabische zomers.

Afbeeldingsresultaat voor stadio jeddah

Plan B is dan in Italië spelen, waardoor de speelpremie vervalt ergens voor de start van de Serie A seizoen 2019-2020.  De datums 17/18 augustus zijn dan nog beschikbaar, om in Turijn of in Rome te spelen.  In 2017 won Lazio nog de Supercoppa van Juventus, dankzij invaller Murgia die in blessuretijd de 2-3 kon scoren.

Afbeeldingsresultaat voor murgia supercoppa

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s