TIMCUP 2019: Preview Finale Atalanta v Lazio

Afbeeldingsresultaat voor tim cup atalanta lazio

Vanavond om 20:45 uur strijden Atalanta en Lazio om de TIMCUP, de oude Coppa Italia, in het Stadio Olimpico.  Bij Lazio is coach Inzaghi zich van bewust dat deze wedstrijd zijn seizoen maakt of breekt.  Terwijl tegenstander Atalanta nog uitzicht heeft op de 4e plaats en de Champions League, moet Lazio nog strijden voor een Europees ticket.  En de snelste weg naar Europa is via het winnen van de Coppa Italia 2019, dat toegang geeft tot de groepsfase in de Europa League.

Afbeeldingsresultaat voor tim cup atalanta lazio

Bij Lazio zal Radu niet in de basis staan, coach Inzaghi wil geen risico lopen met de Roemeen die tegen Cagliari speelde, maar steeds op het randje van een blessure.  Naast sterkhouder in de defensie Acerbi, lijken Bastos en Luiz Felipe te starten, met Strakosha tussen de palen.

Thomas StrakoshaFrancesco AcerbiBastosLuis Felipe

Op het middenveld blijft de fitheid van Milinkovic nog een vraagteken, en zou starten vanop de bank.  Parolo staat klaar om hem te vervangen in de basiself.  Dus Lucas Leiva als breker op het middenveld, bijgestaan door Luis Alberto en Parolo, in een driehoel.

Lucas LeivaLuis AlbertoMarco Parolo

Senad LulićRômuloJoaquín CorreaCiro Immobile

Met op de flanken links kapitein Lulic en rechts Romulo.  In de aanval start Immobile, bijgestaan door ‘Tutu’ Correa.

Bij Atalanta kiest coach Gasperini op volgende 23 spelers voor de TIMCUP Finale :

99 Barrow Musa / 1 Berisha Etrit / 21 Castagne Timothy / 70 Colpani Andrea / 78 Delprato Enrico / 15 de Roon Marten / 19 Djimsiti Berat / 11 Freuler Remo / 95 Gollini Pierluigi / 10 Gomez Alejandro / 8 Gosens Robin / 33 Hateboer Hans / 41 Ibanez Roger / 72 Ilicic Josip / 23 Mancini Gianluca / 5 Masiello Andrea / 6 Palomino Josè Luis / 88 Pasalic Mario / 22 Pessina Matteo / 17 Piccoli Roberto / 7 Reca Arkadiusz / 31 Rossi Francesco / 91 Zapata Duvan

Tim Cup Atalanta-Lazio, i convocati

 

STADIO OLIMPICO DRIE KWART GEVULD.

Vanavond zullen de Laziali de meerderheid zijn in het Stadio Olimpico, met meer dan 30.000 zullen ze Lazio naar de 7e Coppa stuwen.  Er zijn nog enkele tientallen tickets beschikbaar in de Tevere.  De tickets in de thuisvakken Curva Nord en Distinti gingen snel de deur uit.

Vanuit Bergamo zakken zo’n 22.000 Atalantini af, per auto, trein, bus en vliegtuig, omde Curva Sud te vullen en deels de Monte Mario.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s