SERIE A: Preview Cagliari v Lazio

Cagliari-Lazio

Op zaterdag reist Lazio richting Sardinië om in Cagliari in de Serie A aan te treden.  Maar ten huize Lazio zijn ze meer met woensdag bezig en de Coppa Italia Finale, dus komt deze uitwedstrijd eerder ongelegen.

Coach Inzaghi is eerlijk in zijn analyse, en weet dat de Coppa Italia belangrijker, dan een bezoek aan Cagliari.  Zo laat hij doelman Strakosha thuis, en mag Silvio Proto nog eens aantreden, Lazio’s 2e doelman.  Ook geen Milinkovic, nog niet 100% na zijn blessure, en zo hoopt de ‘Mister’ hem te recupereren voor de Coppa Italia Finale.

Ook zullen Luis Alberto en Leiva gespaard worden in Cagliari.  Dus lijkt een massale ‘turnover’ in de maak, in de basiself bij Lazio.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, sportende mensen en buiten

Van de basisspelers lijken enkel Acerbi en Lulic te beginnen, Immobile start op de bank.  Dus in de aanval zal Caicedo naast Correa starten.  Op het middenveld dan Badelj als vervanger van Leiva, naast Parolo en Cataldi.

Achteraan de certitude Acerbi, met de terugkeer van Radu links en de schlemiel van de vorige wedstrijd Wallace.  Bastos en Luiz Felipe staan klaar als back-up in de defensie.

Afbeeldingsresultaat voor acerbi lazio

De scheidsrechter is dhr. Fabbri, hij fluit de aftrap af om 18:00 uur in het Sardegna Arena.

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s