SERIE A: Preview Lazio v Udinese

Afbeeldingsresultaat voor Lazio Udinese

Lazio komt vanavond om 19:00 uur in actie, thuis in het Olimpico met het inhaalduel tegen Udinese.  Met een magere 1 op 9 heeft Lazio de boot gemist om de top 4 te naderen.  De nederlaag tegen AC Milan is nog niet verteerd, maar Lazio kan niet meer achterop kijken, maar enkel naar de toekomst.

Afbeeldingsresultaat voor ac milan lazio

De laatste strohalm voor de 4e plaats begint vanavond, met het bezoek van Udinese.  Coach Inzaghi is zelf geschorst om dit duel te coachen, naast hem is tevens Luis Alberto geschorst en kan hij tevens niet rekenen op de geblesseerde Correa.

Dus aanvallende problemen bij Lazio, dat de Mister zal oplossen door met 2 spitsen te spelen, Caicedo en Immobile, met een 5-mans middenveld achter hen met Parolo, Leiva en Milin en Bastos of Radu.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De scheidsrechter is dhr. Calvarese uit Teramo, hij fluit de aftrap om 19:00 uur.  Dit duel was gepland op 25 februari, maar door de Lazio’s Coppa Italia en de Europa League wedstrijden werd deze steeds uitgesteld, tot uiteindelijk vandaag.

Afbeeldingsresultaat voor Calvarese

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s