SERIE A: Lazio verliest duel vol controverse

AC MILAN v LAZIO 1-0

AC Milan won zaterdag met 1-0 van Lazio. Na afloop ontstond een flinke rel door de manier waarop Kessié en Bakayoko de zege vierden.

Het tweetal vierde een feestje met de fans door te poseren met het shirt van tegenstander Acerbi. De actie van het duo schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Het duel van AC Milan en Lazio werd gekenmerkt door enkele opstootjes. Ook na de wedstrijd gingen spelers van beide teams verbaal de strijd met elkaar aan.  Vooral de niet gefloten strafschop op Milinkovic, deden de Laziali koken van woede.

Kessié en Bakayoko besloten daarna met het shirt van Acerbi een feestje te vieren, maar niet iedereen is daar blij mee. Acerbi zei voorafgaand aan het treffen dat Lazio op iedere positie betere spelers had dan AC Milan.

“Ik ben teleurgesteld, want ik ruilde het shirt om een einde te maken aan deze kwestie”, reageert de Italiaanse verdediger op social media. “Haat aanwakkeren is geen sport, maar een teken van zwakte.” Ciro Immobile reageert op de Instagram-post van zijn teamgenoot en noemt het duo van AC Milan ‘kleine jochies’.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s