SERIE A: Lazio slikt VAR strafschop in 89e minuut

S.P.A.L. v LAZIO 1-0

SPAL v SS Lazio - Serie A

Lazio trok woensdagavond aan het kortste eind, in een wedstrijd die geen winnaar verdiende, maar toch dankzij de VAR de 3 punten aan S.P.A.L. schonk.  Coach Inzaghi, dag op dag 3 jaar aan het roer bij Lazio, koos toch voor Correa in de aanval, en achteraan voor Patric.

SPAL v SS Lazio - Serie A

Bij S.P.A.L. stonden er 2 ex-Laziali in de basis, veteraan Floccari in de spits en jeugdproduct Murgia op het middenveld.  Immobile krijgt al vroeg de eerste kans, maar doelman Viviano kon hij niet verschalken.

SPAL v SS Lazio - Serie A

Maar voor de pauze was het duidelijk dat Lazio het S.P.A.L. blok niet kon ontwrichten.  Een logische 0-0 was dan ook de ruststand.  Na de break zocht Lazio de opener, Leiva was er dichtbij maar doelman Viviano bracht redding.  En een poging van Marusic ging over.

SPAL v SS Lazio - Serie A

In minuut 86 brengt Strakosha nog redding op een schot van Fares.  En in de daarop volgende hoekschop valt de beslissing, Cionek en Patric gaan in duel, de S.P.A.L. speler gaat neer en staat weer recht, uit vrees voor een gele kaart voor zijn ‘schwalbe’.  Scheids Guida fluit tevens hiervoor en geeft hem geel.

SPAL v SS Lazio - Serie A

Plots grijpt de VAR in, en stuurt die Guida terug het veld in om de ‘schwalbe’ om te zetten in een strafschop.  Petagna zegt dankt u en legt de 1-0 eindstand vast.

SPAL v SS Lazio - Serie A

Advertentie

Een gedachte over “SERIE A: Lazio slikt VAR strafschop in 89e minuut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s