SERIE A: Preview S.P.A.L. v Lazio

Lazio komt vanavond in actie, in Ferrara in een midweekspeekdag tegen S.P.A.L.  En dit dag op dag 3 jaar na het aanstellen van Simone Inzaghi als hoofdcoach bij Rome’s oudste club, Lazio.

De overwinning zondag in en tegen Inter smaakt nog zoet, maar dit is nu verleden tijd en de volgende horde is nu S.P.A.L.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Gisteren kwam er onverwacht goede nieuws uit San Siro, waar AC Milan thuis niet verder kwam dan 1-1  tegen Udinese.  De Milanezen zijn samen met Lazio, Atalanta en AS Roma verwikkelt in het duel om de 3e (nu Inter) en 4e plaats in de Serie A.

Mister Inzaghi  kiest in het Stadio Paolo Mazza voor zijn basiselftal van de laatste wedstrijden, enkel Correa is twijfelachtig.  De Ecuadoriaanse spits Caicedo staat dan klaar om in de aanval te beginnen naast Immobile.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Ook achteraan is Radu fit bevonden, maar voor een startplaats is het misschien nog te vroeg.  De Spanjaard Patric staat dan klaar om Acerbi en Bastos bij te staan.

De 25 voor S.P.A.L : doelmannen Guerrieri, Proto, Strakosha – verdedigers Acerbi, Bastos, Durmisi, Luiz Felipe, Marusic, Patric, Radu, Romulo, Wallace – middenvelders: Badelj, Berisha, Cataldi, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Parolo – aanvallers: Caicedo, Correa, Immobile, Neto.

Afbeeldingsresultaat voor Stadio Paolo Mazza

S.P.A.L. v Lazio vorig seizoen werd een doelpuntenfestival met 2-5, waaronder deze wereldgoal van Luis Alberto.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s