SERIE A: Preview Inter v Lazio

Afbeeldingsresultaat voor inter lazio sslazio.it

Lazio sluit speeldag 29 af, met de topper tegen Inter, en tevens een bezoek aan het ‘Meazza’.  Door het puntenverlies van concurrenten AC Milan en AS Roma, een sleutelduel voor beide teams.  Zo kan Inter zich steviger nestelen op de 3e plaats, en voor Lazio is de 4e plaats geen utopie meer, met nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Coach Inzaghi zag zijn spelers terug, na de interlandbreak, en zal enkel achteraan moeten sleutelen.  Geen Radu en Patric tegen Inter, enkel Acerbi is fit om te starten.  Naast hem zullen dan Bastos en Luiz Felipe de verdediging aanvullen, met Strakosha tussen de palen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Hij rekent verder op het team dat Parma met 4-1 versloeg, met Immobile in de punt van de aanval, bijgestaan door Correa en Luis Alberto.  Marusic en Lulic op de flanken, met Leiva als breker op het middenveld, met ‘Il Sergente’ Milinkovic voor hem.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen

Bij Inter geen Stefan die met een blessure uit de interlandbreak komt.  Toeval of niet… dit is de derde keer dit seizoen dat hij dit duel mist tegen zijn ex-club.  Ook zijn er twijfels over Lautaro Martinez, die geblesseerd terugkomt van wedstrijden met Argentinië.

Afbeeldingsresultaat voor de vrij inter

Inter-trainer Spalletti heeft tevens besloten om Mauro Icardi niet op te nemen in zijn selectie, gezien niet fit bevonden.  De Argentijn is met de Milanese club overhoop sinds weken, gezien de slopende contractbesprekingen tussen club met zijn zaakwaarnemer… en tevens zijn vrouw Wanda.

Afbeeldingsresultaat voor icardi wanda

Bij Inter zien we dan ook enkele ex-Laziali op de bank, zoals doelman Berni, plus Candreva en Keita Balde.

De scheidsrechter in Milaan is dhr. Paolo Mazzoleni uit Bergamo.  Hij floot al eerder dit seizoen de Stadsderby die Lazio won met een klinkende 3-0 overwinning.

Afbeeldingsresultaat voor Paolo Mazzoleni

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s