InterLazionale – interlands EURO 2020

Bij de Azzurri is Ciro Immobile de enige Laziali aanwezig, gezien Acerbi niet werd opgeroepen.  Hij speelt met Italië de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020, eerst zaterdag in Udine tegen Finland.  En op dinsdag in Parma tegen het nietige Liechtenstein.

Lazio doelman Thomas Strakosha werd opgeroepen voor Albanië, maar mistte zijn vlucht naar Tirana.  Bondscoach Panucci kon er niet mee lachten, en laat de doelman thuis.  Dus geen interlands tegen Turkije en Andorra voor Strakosha.

Afbeeldingsresultaat voor Thomas Strakosha

Verder zijn Milinkovic (Servië), Badelj (Kroatië) en Marusic (Montenegro) opgeroepen bij hun land.  Sergej heeft eerst een oefenduel tegen Duitsland op woensdag, gevolgd door een bezoek maandag aan Portugal voor het EK 2020.

Badelj mag met Kroatië aantreden tegen Azerbeidzjan (donderdag) en op Hongarije (zondag).  En Marusic trekt eerst naar Bulgarije op vrijdag, en Montenegro ontvangt dan Engeland op maandag in Podgorica.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s