SERIE A: Preview Lazio v Parma

Op zondag 15:00 uur ontvangt Lazio thuis Parma, voor de 28e speeldag.  Voor Lazio een wedstrijd die gewonnen moet worden, met de wetenschap dat er zondagavond de Milanese Derby is, dus Inter en/of AC Milan zullen punten verliezen.  Alsook de verrassende uitslag in Ferrara, waar S.P.A.L met 2-1 won van de buren Roma.

Lazio, Inzaghi: «Dobbiamo essere spietati»

Coach Inzaghi zag in de vorige wedstrijd, uit bij Fiorentina, zijn beste Lazio op verplaatsing in de eerste 45 minuten.  Doch moest het zich tevreden stellen met een puntendeling.

Niet aanwezig tegen Parma is spits Immobile.  Die kreeg zijn 5e gele kaart van het seizoen, en zit zondag een schorsingsdag uit.  Zijn vervanger is de ‘Zwarte Panter’ uit Ecuador, genaamd Caicedo.

Hij krijgt naast hem Correa in de aanval.  Op de flanken Marusic en Lulic, aangevuld op het middenveld met Leiva, Milinkovic en Luis Alberto.  Achteraan Strakosha in doel, met voor hem Acerbi, Radu en Patric of Bastos.

Er schuilt geel alarm voor Luis Alberto, Leiva, Lulic, Radu en Badelj voor deze wedstrijd.  Dus als scheidsrechter van dienst Banti hen een gele kaart geeft, zullen ze de klepper uit tegen Inter missen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s