Lazio zegt ‘njet’ voor verhuis naar Flaminio

STADIO DELLE AQUILE NOG HAALBAAR ?

Afbeeldingsresultaat voor ssl1900 stadio

S.S. Lazio lanceerde gisteren een officiële statement betreft het lopende en slepende stadiondossier.  Reden was het bezoek van Rome’s burgermeester Virginia Raggi, die een voorstel had aan Lazio om het ‘Stadio Flaminio’ onder handen te nemen, en daar het nieuwe ‘Stadio delle Aquile’ te bouwen.

Al snel was er het antwoord van pres. Lotito dat er sinds 2005 het stadiondossier al loopt, met de plannen om te bouwen in de Tiberina zone, ten noorden van Rome.  En tevens dat de onderhandelingen om eventueel ‘Stadio Flaminio’ onder handen te nemen, steeds op een sisser afliepen.  Op 25/02/2017 werd dit nogmaals herhaald dat het ‘Flaminio’ qua ligging, veiligheid en logistiek onmogelijk is, om daar een moderne voetbaltempel neer te planten.

Afbeeldingsresultaat voor ssl1900 stadio

Lazio geeft het stadiondossier niet op, en zal dit weer binnenkort lanceren na de renovatie van het oefencomplex ‘Centro Sportivo di Formello’.  Volgens de originele plannen zou het nieuwe stadion plaats geven aan 55.000 toeschouwers, en zal het tevens onderdak bieden aan alle sportclubs die de Polisportiva Lazio onder haar hoede heeft.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s