SERIE A: Puntendeling in ‘Franchi’

FIORENTINA v LAZIO 1-1

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Fiorentina en Lazio deelden de punten in het Stadio Franchi, een bitter pil voor Lazio gezien het in de eerste helft een rits van kansen niet kon afmaken.  Bij Fiorentina kon doelman Terracciano nog voor de pauze de schade beperken, met enkele reddingen.

Coach Inzaghi gaf achteraan voorkeur aan Patric, zo begon Bastos op de bank.  Voor het overige de vertrouwde namen met een fitte Immobile in de punt van de aanval.

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Lazio is heer en meester in de eerste helft, maar op echte kansen was het wachten tot na het kwartier.  In de 21e minuut treft Immobile nog de paal, maar 2 minuten later krult hij de 0-1 voorbij de Fiorentina doelman, op aangeven van Correa.

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Nog voor de pauze verliest Fiorentina aanvaller Chiesa, zijn vervanger is Simeone, zoon van Diego ‘El Cholo’.  Aan Lazio kant vielen er nog kansen te noteren voor Correa, Milinkovic en Immobile, maar Lazio gaat rusten bij die krappe 0-1 voorsprong.

Na de pauze slikt Immobile een gele kaart, zijn 5e van het seizoen, dus geen Ciro in de volgende wedstrijd thuis tegen Parma.

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Aan de overkant kreeg invaller Mirallas een schietkans, maar de Belg schiet ruim naast doelman Strakosha.  Maar in minuut 60 komt de gelijkmaker, als Radu Mirallas niet kan volgen op rechts, voorzet naar de inlopende Murial die laag de 1-1 scoort.

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Lazio was nog niet goed wakker, want Mirallas kon scoren, maar schoot hoog over.  Later was er een kopbal van Simeone naast.  Bij Lazio viel er weinig te noteren, met enkele wissels tot gevolg.  Badelj voor Lulic en Romulo voor Luis Alberto om frisse krachten in het veld te brengen.

ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A

Later moest ook Radu met een lichte blessure plaats ruimen voor Bastos.  Maar meer dan halve kansjes kwamen er niet.  Immobile kreeg er één in minuut 83, maar hij stond buitenspel.  Eindstand 1-1, een puntendeling waarmee beiden teams niets mee opschieten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s