SERIE A: Preview Fiorentina v Lazio

Op zondagavond komt Lazio in actie, in de Toscaanse hoofdstad Firenze, om in Stadio Artemio Franchi Fiorentina te bekampen.  Lazio heeft zich getoond dat het seizoen nog niet over is, met een klinkende 3-0 Derbywinst.

Afbeeldingsresultaat voor lazio roma 3-0

Vraag is nu om de lijn door te trekken tegen Fiorentina, om de 4e plaats nog niet op te geven.  Coach Inzaghi rekent op Immobile in de spits, met Correa achter hem.

Afbeeldingsresultaat voor lazio roma 3-0 acerbi

In de Lazio defensie het trio Acerbi, Bastos en Radu die eenvoudig stand hielden tegen de Romanisti, met Strakosha tussen de palen.  Op het middenveld dan Lulic en Marusic op de flanken, met Leiva als breker, met voor hem Milinkovic en Parolo of Luis Alberto.

Bij Fiorentina denkt ex-Lazio coach Pioli aan Muriel in de aanval, bijgestaan door Chiesa en Gerson.

De scheidsrechter is dhr. Daniele Orsato uit Schio, hij fluit om 20:30 uur af in het Stadio Artemio Franchi.  Spelers als Radu, Lulic, Luis Alberto, Leiva en Badelj staan allemaal op 1 gele kaart verwijderd van een schorsing, in de volgende wedstrijd thuis tegen Parma.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s