COPPA: Lazio kan Milanese muur niet slopen

LAZIO v AC MILAN 0-0

De ontmoeting tussen Lazio en AC Milan eindigde doelpuntloos, in de heenwedstrijd van de halve finale in de Coppa Italia.

Lazio maakte in de eerste helft een betere indruk en had eigenlijk ook met een voorsprong de rust in moeten gaan.  Patric, Milinkovic en vooral Immobile hadden uitzicht op een doelpunt.

Laatstgenoemde mikte het leer echter vanaf een meter of negen naast het doel van Donnarumma.  AC Milan kwam in de eerste 45 minuten niet verder dan een poging van Calhanoglu.  Lazio doelman Strakosha keek werkloos toe, waarin duidelijk was dat de ‘Rossoneri’ in Rome kwamen verdedigen.

Het duel ging na rust verder op en neer, met een Lazio dat de kansjes kreeg via Milinkovic, Romulo en Correa.  Aan de overkant was spits Piatek onbereikbaar voor de Milanezen.

Elf minuten voor tijd leek Lazio de 1-0 te scoren, toen Donnarumma uitkwam en Immobile het leer over de doelman heen lobte. De bal ging echter tegen de paal en de grensrechter had tevens voor buitenspel gevlagd voor Immobile.

Immobile mocht hierna plaats ruimen voor Caicedo, maar zonder succes.  Het bleef steken op een brilscore.   Lazio zal 2 maanden moeten wachten om het Coppa finale-ticket te bemachtigen, als de return gepland is op 24 april in San Siro.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s