EUROPA: Lazio onmondig tegen ‘clever’ Sevilla

LAZIO v SEVILLA 0-1

Los futbolistas guardan un minuto de silencio por el jugador fallecido en un accidente aéreo, Emiliano Sala.

In de Europa League slikte Lazio de kleinste nederlaag tegen Sevilla FC.  Een ongunstig resultaat, met de return-wedstrijd in zicht volgende week donderdag.  Maar Lazio is nog niet uitgeschakeld, en zal in Sevilla moeten scoren, en dus aanvallen.

Joaquin Correa, de la Lazio, intenta irse de  Jesús Navas.

Lazio zonder Immobile en Milinkovic onderging de eerste minuten.  En voor het kwartier was het al prijs.  Een voorzet van Sarabia vond de inlopende Ben Yedder die de 0-1 simpel kon scoren.

Aan de overkant leek Lazio te scoren, maar het schot van Marusic ging onder de doelman door, maar Kjaer kon de bal voor de lijn redden.  Maar de kansen waren schaars voor Lazio, en tot overmaat van ramp verloor het Luis Alberto voor de rust.  En bleef tevens Parolo, die al vroeg een blessure opliep, ook aan de kant in de 2e helft.  Durismi en Cataldi mochten opdraven in een half vol Olimpico.

Simon Kjaer salva un gol contra el Sevilla.

Ook in de 2e helft liep de ziekenboeg vol, als verdediger Bastos een blessure opliep, zijn vervanger was Luiz Felipe.  Diezelfde Luiz Felipe kreeg een kans, maar besloot hoog over.  En aan de overkant bracht Acerbi redding, na mistasten van Lazio doelman Strakosha.

Op het einde leek Leiva de gelijkmaker aan zijn voeten, maar besloot naast naast doelman Vaclik.  Lazio moest zich de meerdere geven, in een uitgekookt Sevilla.  Volgende week zal er een kolkend Estadio Ramón Sánchez Pizjuán zijn, aan Lazio de boodschap om te scoren en nog eventueel te stunten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, tekst

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s