COPPA: Preview Inter v Lazio

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Lazio komt donderdagavond in actie, in de kwart-finales van de Coppa Italia, in en tegen Inter.  De onverdiende nederlaag tegen Juventus is verteerd, en met deze Coppa wedstrijd hoopt Lazio terug op te veren, om de halve finale te halen.

Met de eerdere uitschakeling van Napoli, Juventus en AS Roma in de bekertoernooi, strijden Inter en Lazio voor een halve finale tegen AC Milan.De overige halve finale gaan tussen de 2 ‘giantkillers’ Atalanta (3-0 winst tegen Juventus) en Fiorentina (7-1 winst tegen AS Roma).

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen

Bij Lazio is Acerbi terug in de defensie, na zijn schorsing tegen Juventus.  Verder lijkt Caicedo te starten naast Immobile.  Ook krijgen wisselspelers Berisha en Durismi een basisplaats tegen de Interisti.

LAZIO (3-5-2): Strakosha; Wallace, Acerbi, Radu; Marusic, Milinkovic, Leiva, Berisha, Durmisi; Caicedo, Immobile

Bij Inter zijn  Perisic en Soares fit bevonden om in Meazza aan te treden, voor ex-Laziale de Vrij komt deze wedstrijd te vroeg, net als ex-spits Keita.  Coach Spalletti rekent op onderstaande selectie :

De scheidsrechter is dhr. Rosario Abisso uit Palermo.  Bij een gelijkspel na 90 minuten, volgen er nog verlengingen en eventueel strafschoppen.

Afbeeldingsresultaat voor Rosario Abisso

Advertentie

Een gedachte over “COPPA: Preview Inter v Lazio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s