SERIE A: Preview Lazio v Juventus

Afbeeldingsresultaat voor Serie A Tim Lazio - Juventus

Zondagavond zal het Stadio Olimpico aardig vol lopen, voor de komst van koploper Juventus en ene Cristiano Ronaldo die bij ‘La Vecchia Signora’ speelt.  Na de nederlaag tegen Napoli viel Lazio uit de top 4, en zal zich moeten herstellen om de aansluiting niet te missen.

Bij Lazio zal coach Inzaghi niet kunnen rekenen op verdediger Acerbi.  Hij kreeg in en tegen Napoli 2 gele kaarten, waardoor hij Juventus zal missen.  Voor Acerbi zijn eerste uitsluiting in… 149 wedstrijden in de Serie A, met Sassuolo en Lazio.

Ook geen Luiz Felipe in de defensie, de Brazilaan verliet Napoli al tijdens de wedstrijd met een blessure.  Dus zal coach Inzaghi moeten sleutelen in zijn defensie, zonder zijn 2 titularissen.  Ook geen Jordan Lukaku die richting Newcastle is op huurbasis.

Zo lijken in de basiself achteraan Bastos en Wallace te starten, naast Radu.  Het middenveld met de vaste namen, met op de flanken Lulic en Durismi als vervanger van Marusic.  Vooraan Immobile die wil prikken tegen Juventus, bijgestaan door Correa of Luis Alberto.

Juventus, Cancelo torna ad allenarsi parzialmente in gruppo

Bij Juventus zal coach Allegri niet kunnen rekenen op enkele basispionnen als Khedira, Pjanic en Cancelo.  Al langer out met een blessure zijn Cuadrado en Barzagli, en achter de namen van Benatia en Mandzukic staan er nog vraagtekens.  De Juventus coach is quasi verplicht om zijn Primavera team aan te spreken, om de bank aan te vullen.

Afbeeldingsresultaat voor juventus primavera

Hij kiest voor De Sciglio als vervanger van Cancelo, verder zal Douglas Costa in de aanval staan naast Ronaldo.

De scheidsrechter in het Olimpico is  dhr. Marco Guida uit Torre Annunziata, de geboortestad van… Ciro Immobile.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s