MERCATO: J. Lukaku op huurbasis naar Newcastle

Jordan Lukaku staat voor een tijdelijk vertrek bij SS Lazio, zo melden diverse bronnen in Europa.  Hij trekt normaal gezien naar Newcastle United, dat de Rode Duivel voor zes maanden zal huren.  De Engelsen bedingen ook een aankoopoptie, al is het nog niet duidelijk hoeveel die bedraagt.

Afbeeldingsresultaat voor jordan lukaku

De huurdeal met optie wordt normaal gezien de komende 24 uur geofficialiseerd.  De medische testen zijn ingepland.  Jordan was bij Lazio geen vaste waarde.  Hij miste de voorbereiding door een slepende knieblessure en pendelde nadien tussen bank en basis.  Bij de Engelse degradatiekandidaat hoopt hij, onder Rafa Benitez, zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Verder op de mercato, was er de contractverlening voor Alessandro Rossi tot de zomer van 2022, die nu uitgeleend zal worden aan Venezia.

SS Lazio v Kufstein - Pre-Season Friendly

Ook Cristiano Lombardi volgt zijn voetsporen met een uitleenbeurt bij hetzelfde Venezia.  Joseph Minala gaat richting U.S. Salernitana op huurbasis, en het contract van Brayan Perea werd verbroken, met toestemming van beiden partijen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s